Laatste kaarten Normaal jubileum komen op 2 mei in de verkoop.

Op 18 december maakte Normaal bekend het 40-jarig jubileum te vieren op Hemelsvaartsdag 2015 in Lochem met een heus jubileumfestival. De kaartverkoop ging vanaf de start van de voorverkoop als een speer en met trots kunnen ze in maart meedelen dat de kaarten zijn uitverkocht. De capaciteit van het festivalterrein ligt op 10.000 bezoekers. Er is besloten om de kaartverkoop tijdelijk te stoppen om nog een beperkt aantal kaarten in de eerste week van mei aan te bieden.

 

 

Dit om de zwarthandel tegen te gaan. Iedereen die nog geen kaart heeft, krijgt dus nog een laatste kans om alsnog een toegangsbewijs tegen het gebruikelijke tarief te bemachtigen. Het is niet mogelijk om kaarten voor Hemelvaartsdag te reserveren. De laatste kaarten gaan nu op zaterdag 2 mei om 11 uur in de verkoop via hun website; https://tickets.feestfabriek.nl/normaal-40-jaar

Kaartverkoop:
De kaartverkoop is tijdelijk gestopt, maar op zaterdag 2 mei om 11.00 start de verkoop van de laatste 500 kaarten.
Kosten € 35,– per ticket. Men kan maximaal 10 kaarten per bestelling kopen.
Op 14 mei worden er géén kaarten aan de dagkassa verkocht.