Kunst & Muziek komen samen in expositie Bert Heerink & Ruurd Hallema.

Paintery;  een fantastische expositie, van de in de muziek wereldberoemd geworden Bert Heerink. Bert werd als internationaal zanger bekend met wereldhits als ‘Burning Heart’, ‘Juli July’ e.v.a. Nu komt zijn creatieve geest naar buiten op het doek en papier. Zeer sterk en krachtig werk, duidelijk geïnspireerd op zijn muzikale achtergrond.

 

 

Je ziet de muziek van het doek afspatten! Bert Heerink en Ruurd Hallema stimuleerden elkaar dusdanig, dat een solo-expositie samen met Ruurd’s werk voor de hand lag. Bert’s partner Irma van Mourik schreef pakkende dichtregels bij zijn werk vandaar dat de werktitel van de Expositie door hen ‘Paintery’ genoemd wordt. 

De feestelijke opening van de expositie van: BERT HEERINK (Schilderijen –Tekeningen) en
RUURD HALLEMA (Bronzen beelden) is op zondag 17 mei 2015 om 14.00 uur. (Ennekerdijk 8-10 in BORNE).  Beide kunstenaars zijn deze middag aanwezig. De opening zal worden verricht door Erik Mesie ( zanger Toontje Lager)

 

De Sterrenparade.