Joop Leeuwendaal zingt het oude originele Ajax clublied opnieuw in

Binnenkort is de Amsterdammer 40 jaar officieel lid van Ajax. Nu is hij daar Jeugdtrainer .In 2000 vroeg Ajax voorzitter Michael van Praag hem om het oude originele Ajax clublied opnieuw in te zingen. 2 jaar geleden heeft Joop meegedaan aan bloed zweet en tranen, en door Marcel Wela uit Almere aangespoord om een een nieuw Ajax lied op te gaan nemen. Samen met Hans Louws en met medewerking van Joop zelf is daar Mijn Amsterdam een prachtige ode aan de stad Amsterdam en Mijn Ajax Amsterdam uit voort gekomen .

 

In samenwerking met HMM en Maarten de Groot M-Works studio hopen wij met deze 2 songs een stukje muziekgeschiedenis te gaan schrijven.

Joop Leeuwendaal geboren 01-10-1956 Amsterdammer en vertolker van Mijn Amsterdam en Mijn Ajax Amsterdam heeft met zijn Jordanese stemgeluid 2 prachtige liedjes gezongen.