John Enter presenteert oude piratenhit in nieuw jasje

Wie kent niet de zanger/entertainer John Enter. Onlosmakelijk verbonden met het blauwe hoedje en altijd een single met humor. Als het niet de teksten/ titel  zijn dan zeker de hoes. Want wie kent niet “ Twee haren op mijn borst” en het spraakmakende  “Josefien”. Met die laatste  scoorde hij nationale airplay bij Veronica – 3FM en BNN. De nieuwe single is wederom opgenomen in de studio van Arjan Venemann en brengt weer een brok gezelligheid.

 

Het is een klassieker in een NIEUW JASJE. De echte liefhebber herkent hem zeker en deint mee op de melodie van IN ONS KLEINE STAMCAFEETJE De komende weken is het nummer ongetwijfeld weer vast onderdeel worden van vele feesten en partijen waar John zal komen optreden maar ook de horeca zal zich niet onbetuigd laten want ook daar zal regelmatig door de boxen knallen “ IN ONS KLEINE STAMCAFEETJE ”  de nieuwe single van John Enter.