Jan Warringa nieuwe single is Kermishit uit de jaren 70 in Nederlands jasje

Jan Warringa geboren in Zuid Oost Drenthe begon zijn carrière zoals velen bij karaoke wedstrijden.  En naast die traditie heeft Jan ook de traditie om ieder jaar rond de Pasen met een single uit te komen. Na het succes van “ Vleugels der Liefde” was het even zoeken naar een geschikte opvolger maar die is gevonden in het nummer LEEF JE LEVEN. Een kermishit uit de midden jaren 70 door Gerto Heupink voorzien van een Nederlandse tekst.

 

En het is wederom gelukt om net als bij de voorganger ook met dit nummer direct de sfeer erin te brengen. Een nummer die zijn weg zal gaan vinden naar de diverse radiozenders en naar we hopen een even groot succes wordt als “ Vleugels der Liefde”.  Wat nu al met zekerheid kan worden gezegd is dat het tijdens de optredens meer dan positieve reacties oplevert en dat is bijzonder leuk om te horen dat het publiek het nummer omarmt.