Jan Dulles (3JS) deelt zijn gevoel in een lied in ‘Geef om je Hersenen’.

Vanavond zendt Omroep Max dit jaar voor de tweede keer de live tv-show Geef om je Hersenen uit. Tijdens dit avondvullende programma vanaf 21.25u op NPO 1 vraagt de Hersenstichting aandacht voor de noodzaak van hersenonderzoek. Het wordt weer een avond met indrukwekkende verhalen van patiënten en onderzoekers, bijzondere optredens en alles over de werking van ons brein. Vele bekende Nederlanders zullen meewerken aan de uitzending, zoals ;

Jan Mulder, Joke Bruijs, Bart Chabot, Joop Braakhekke en Rob Trip. Er zijn muzikale optredens van Wibi Soerjadi, Angela Groothuizen, 3JS en Van Dik Hout.

Jan Dulles; “Ik ben te gast in het programma ‘Geef om je hersenen’ om te vertellen over mijn vader. M’n vader lijdt aan Alzheimer. Een jaar geleden werd het officieel geconstateerd en vorige maand hebben we m naar een verzorgingstehuis gebracht. Voorgoed. Z’n hersenen hebben m in de steek gelaten. Hij weet niet meer waar hij is. Daar zijn bijna geen woorden voor hoe dat proces is verlopen in een jaar tijd. Met de weinige woorden die ik er voor had heb ik een liedje geschreven. Die zing ik in de live televisieshow ‘Geef om je Hersenen’.