‘Het is tijd om los te laten’ is de nieuwe single van Vinzzent.

De dagen zijn anger, lichter en de zon laat zichzelf weer zien. Het is Lente en dat viert Vinzzent met zijn nieuwe single ‘Het is tijd om los te laten’ die vandaag in release gaat. Het is weer een echte feelgood song zoals we van hem gewend zijn. Vinzzent schreef de single samen met zijn producer Hans van Vondelen en Martin Gijzemijter.

Aan de single is een facebook actie verbonden waarbij men samen met 10 vrienden kans maakt op een gezellige Lente avond Jam met een verzorgde barbecue waarbij Vinzzent akoestisch een aantal liedjes zal zingen. “Het is tijd om los te laten” is vanaf vandaag te verkrijgen op o.a. Itunes, Spotify, Deezer, Downloadmusic.nl etc.

 

https://itunes.apple.com/nl/album/het-is-tijd-om-los-te-laten/id986309860?l=nl&ls=1

 

 

.