Havenzangers 2.0 presenteerden ‘We gaan er tegenaan’

Afgelopen zaterdag hebben de “Havenzangers 2.0’ hun eerste album gepresenteerd vanuit “de Prinsenhof” in Buren. Een geslaagde presentatie en er waren leuke gastoptredens van o.a. Jeffrey Peters, Jaman, Frank van Etten, Danny Heden en De Alpenzusjes. Het eerste exemplaar van de CD werd uitgereikt door Mister “Snollebollekes” himself (foto),  die vroeger zelf groot fan was van De Havenzangers, zo bleek deze avond!! Het album is deze week binnengekomen op nummer 54 in de Album Top 100.

 

 

Wesley: Natuurlijk waren we best wel gespannen want je weet nooit wat je kan verwachten op zon avond maar ik moet zeggen; Het was in 1 woord „Geweldig” . De opkomst was enorm en daar zijn we natuurlijk super blij mee.  Ook fans van het eerste uur waren speciaal naar deze avond gekomen en daar zijn we best trots op.
Willem: Het was best een uniek moment voor ons samen. Het eerste album is natuurlijk altijd speciaal en wederom onder de naam De Havenzangers. Alles viel op dat moment op de goeie plek.

Fotocredit; Ruurd Lancee