Guus Meeuwis is wederom Beste Brildragende BN’er

Ook dit jaar weer werd Guus Meeuwis uitgeroepen tot Beste Brildragende BN’er!  Guus Meeuwis ging in 2014 met de titel Beste Brildragende BN’er aan de haal. De zanger kreeg op woensdag 8 april 2015 de kans om zijn eer redden en nam het op tegen mede-brildrager Jandino Asporaat. Maar die was geen partij voor de bebrilde Guus.

 

Jandino had zich verkeken op de wekker en Giel kreeg hem daarom pas een uur later dan gepland aan de lijn. De comedian was nog niet helemaal wakker, maar gelukkig had Guus beter zicht op wat de wedstrijd inhield.

Brilsmurf Saskia
Nacht-DJ Thijs en Saskia kregen woensdagnacht onverwachts een telefoontje van Brilsmurf. Hij smurfte de nieuwe hit ‘Brills’ speciaal voor Giel om hem te herinneren aan 8 april, dag van de Bril.
8 april is de Dag van de Bril
Giel riep in 2014 8 april uit tot Dag van de Bril. Deze hele dag zetten we de bril in het zonnetje. Extra veel brillenmuziek, op zoek naar sterke verhalen over jouw bril, en natuurlijk ook heel veel #brilfies!

 

Bron 3FM

 

 

 

.