GROOTS MUZIEKFESTIJN VOOR ‘DAPPERE NOOR’

10 mei 2015 wordt in de Korenbeurs in het Brabantse Made een groots muziekfestijn georganiseerd voor “Dappere Noor”. Noor van Geel is een op 8 april 2011 geboren meisje, actief, energiek en vrolijk! Echter in september 2014 krijgt Noor echter last van haar nek. Na tal van onderzoeken blijkt ze een tumor bij haar bijnier te hebben: een neuroblastoom geheten. Een kwaad-aardig kankergezwel dat bij 1 op de 100.000 kinderen in ons land voorkomt. Direct werd bij Noor, de jongste van vier meisjes in het gezin Van Geel, een eerste chemokuur gestart.

Het behandelplan bevat naast chemokuren ook bestralingen, radiotherapie en operaties. Als alle behandelingen goed worden doorstaan kan Noor in aanmerking komen voor immunotherapie in Philadelphia in Amerika. Haar overlevingskansen worden dan met 20% verhoogd!  De totale kosten voor behandeling in Amerika zullen rond de 100.000 euro bedragen. Na de oprichting van een speciaal hiervoor in het leven geroepen stichting; Dappere Noor, is inmiddels door allerlei acties en sponsoren in totaal € 70.000,- opgehaald.  

In het Childrens Hospital in Philadelphia is een therapie ontwikkeld met antilichamen. Dit geeft 20 procent hogere kans op genezing bij hoog-risico-neuroblastoom. Zo’n grote verbetering is de afgelopen twintig jaar niet vertoond. De zorgverzekeraars in Nederland werken mee aan de medische kosten voor de therapie, echter de kosten voor huisvesting en levensonderhoud komen volledig voor eigen rekening.

Django Wagner, John de Bever, LA the Voices, Pascal Redeker, Jeroen van Zelst, Marco Kanters, Paul de Laat, DJ Nelis, Collin, Dame Blanche en een Mystery Guest zullen 10 mei a.s. tussen 14:00 en 20:00 uur belangeloos optreden als DE VRIENDEN VAN DAPPERE NOOR. Tickets voor dit evenement kosten € 10,- in de voorverkoop en € 15,- aan de zaal. Dit alles om het bedrag dat nodig is voor behandeling in Philadelphia een flinke boost te geven. Uiteraard zijn donaties ook altijd welkom.    

KAARTEN BESTELLEN: 
Stuur een e-mail / berichtje naar collinfanclub@hotmail.com  of een privé bericht via Facebook Collin de Zanger:
www.facebook.com/collinfanclub  Daarin vermeld je: Naam, adres, postcode, woonplaats en hoeveel kaarten je wilt.

BETALING:
Het aantal kaarten x € 10,00 overmaken naar NL09 RABO 0154458813 t.n.v. Collin fanclub o.v.v. je naam en het aantal kaarten. Na ontvangst van de betaling worden de toegangskaarten naar je verstuurd. Namens De Vrienden van DAPPERE NOOR LIVE, graag tot ziens op 10 Mei.

Kijk voor de voorverkoop-adressen op:
http://dappere-noor.nl/ ; HollandseHitsForum.nl & Easy Music Service op de bres voor het 3-jarige meisje