Gino Fey – Mijn pijn die voel je niet

Gino Fey die in Limburg reeds zijn sporen verdiend heeft, kreeg landelijke bekendheid door het programma Bloed, Zweet en Tranen 2015 van SBS 6. Gino verraste tijdens zijn auditie heel Nederland en de jury met het nummer “De glimlach van een kind”  van de Amsterdamse coryfee Willy Alberti. Lange Frans was ervan overtuigd dat er een Amsterdammer in zijn keel woonde. Tijdens de kwartfinale versloeg outsider Gino Fey met het nummer “Dat ene moment” zelfs de doorgewinterde en voor de finale gewaande favoriet Judith Peters.

Gino is een gepassioneerde zanger die als geen ander zijn emotie kan uiten in zijn liedjes en optredens. Volgens jurylid Dré Hazes kreeg hij kippenvel van het nummer “Mijn zoon” op plaatsen waar hij niet wist dat je ze kon krijgen. Tijdens de halve finale tegen Henny Thijssen, kon zelfs lange Frans zijn tranen niet bedwingen door de emotionele uitvoering van dit nummer.

Gino die werd geboren op 15 november 1959 zong in diverse bekende groepen en bands in Maastricht. Als solo artiest is hij nummers gaan zingen van zijn grote idool  André Hazes, dit bleef niet onopgemerkt en zo werd hij regelmatig geboekt als  de “andere” Hazes.

Hoogtepunt was de uitnodiging van het Nederlands Consulaat om een optreden te verzorgen in Tanzania. Ook wordt Gino ieder jaar weer uitgenodigd om in Amsterdam voor de Amsterdammers op Koningsdag een optreden te verzorgen voor ca. 3.000 bezoekers als de look a like André Hazes.

Gino Fey heeft onlangs nog met veel succes in het voorprogramma van Wolter Kroes gestaan in het Gooiland theater te Hilversum. Gino heeft inmiddels al diverse cd’s uitgebracht zowel Limburgstalig als Nederlandstalig.

Een optreden van Gino Fey is geschikt voor bedrijfsfeesten, privéfeesten, bruiloften, bar, discotheken, kermissen, presentaties, Carnaval, schuttersfeesten, etc. Gino Fey laat alle vooroordelen verdwijnen en is een succes, óók op uw evenement.