Gevrij van Marlane.

De nieuwe single van Marlane gaat over het feit dat jonge mensen heel snel verliefd kunnen zijn, zo snel dat het soms zelfs samenloopt, en dan wil het nog wel eens zo zijn dat een “oude Liefde” plotseling geconfronteerd wordt met de “nieuwe vlam “. Met dat idee in het achterhoofd wilde Marlane er graag een lied over schrijven. Samen met tekstschrijver Johan van den Hoofdakker creëerde ze een fictief dubbelleven / liefdesrelatie die uitmondt in een chaos.

 

In het lied zingt Marlane over haar oude vriend en een nieuwe hunk, zo aantrekkelijk, dat ze hem onmogelijk kan weerstaan. Wat verliefdheid dan allemaal met je kan doen, hoor je in haar nieuwe single “Gevrij”. Ook voor de single “Gevrij” heeft Marlane weer de hulp ingeroepen van producent Mario Veltman van Studio Di Mario in Rosmalen, die ook de backing vocals voor zijn verantwoording nam. “Gevrij” is zoals we van Marlane gewend zijn een lekker pittig uptempo nummer met een zeer krachtig en herkenbaar refrein.
Om het nummer kracht bij te zetten is er, in samenwerking met ZOO Elements, een toepasselijke videoclip bij gemaakt. In de clip komt nog eens duidelijk naar voren wat voor bizarre situaties er kunnen ontstaan als je een dubbelleven lijdt. Vanaf 29 april is “Gevrij” te downloaden via de bekende downloadportals en is het nummer te beluisteren via de streamingsdiensten als o.a. Itunes en Spotify.