Genomineerden Popprijs Overijssel bekend.

De popprijs is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door Poppunt Overijssel aan een talentvolle Overijsselse muzikant of act. Ieder poppodium in Overijssel, De acht genomineerden voor de Popprijs Overijssel zijn bekend! Alle poppodia, productiehuis Oost Nederland en Poppunt Overijssel mochten een favoriet naar voren schuiven. Een mooie lijst die er als volgt uit ziet:

 

Mandrake’s Monster (door Atak Enschede), Knarsetand (door Productiehuis Oost Nederland), Tricklebolt (door NAXTstage Almelo), Karel J. Schepers (door Hedon Zwolle), Magnetic Spacemen (door Poppunt Overijssel), de Sluwe Vos (door Burgerweeshuis Deventer), Jeremiah (door ‘t Ukien Kampen) en PAUW (door Metropool Hengelo).

Op de website kan gestemd worden voor jouw favoriet. De publieksstemmen worden vervolgens meegenomen in een uiteindelijk juryrapport. De winnaar wordt op 18 april a.s. bekend gemaakt tijdens het Booster festival in Atak Enschede.