Geen twijfel voor zanger Xerxes

‘Geen Twijfel’ is de tweede single van singer-songwriter Xerxes Naseri .  Xerxes bestormde vorig jaar uit het niets de FunX-chart met zijn debuutsingle ‘Jij Bent Van Mij’ en werd onmiddellijk bestempeld tot FunX Talent.  ‘Jij Bent Van Mij’ is inmiddels al meer dan 400.000 keer beluisterd via YouTube. De zomerse zouk-invloeden, die kenmerkend zijn voor de sound van de jonge singer-songwriter, zorgen ook bij deze single weer voor een unieke en vernieuwende sound in het Nederlandse muzieklandschap

 

Xerxes over zijn nieuwe single: ‘Geen Twijfel’ is ontstaan uit een spontane jamsessie met singer-songwriter Nikki Dae. We wilden een track met dezelfde feeling als ‘Jij Bent Van Mij’, en zijn met dat nummer in ons achterhoofd gaan schrijven. Uiteindelijk stond de demo er binnen no time op, waarna mijn producer Oliver de la Rosa onze eigen sound verder doorvoerde.”

De 21-jarige zanger plaatste vorig jaar zijn eerste zelf geproduceerde track ‘Jij Bent Van Mij’ op YouTube en trok daarmee onmiddellijk de aandacht van diverse radiostations waaronder FunX en Juize FM. Dit onverwachte succes bleef niet onopgemerkt en Xerxes werd benaderd door verschillende platenmaatschappijen, en tekende bij Cloud 9 Music (o.a. Hardwell, Nick & Simon en Leonie Meijer).

Xerxes Naseri

Xerxes Naseri (Amsterdam, 1993) is de artiestennaam van Khashayar Xerxes Naseri. Hij kwam ter wereld in een muzikale familie. Zijn Perzische ouders stimuleerden hem van jongs af aan zich met muziek bezig te houden. Samen met zijn goede vriend en producer Oliver de la Rosa maakte hij zijn eerste eigen  track ‘Jij Bent Van Mij’. Xerxes wil zich voornamelijk richten op  Nederlandse zouk-nummers, maar daarbij zal hij zijn liefde voor R&B nooit vergeten.  Deze combinatie zorgt voor een unieke mix in zijn muziek, zo ook in ‘Geen Twijfel’ en zijn debuutsingle ‘Jij Bent Van Mij’.

‘Geen Twijfel’ is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar via iTunes en te streamen via Spotify.