Frank van Etten stijgt naar nummer 1-positie.

Apeldoorn – In week 16 stijgt  Frank van Etten naar de nummer 1- positie in de Sterren.nl Top 20.  ‘Levenslang op reis’ is daarmee de 4e succesvolle single afkomstig van  het album ‘Niet meer die man van toen’.  Dit album zelf staat al 3 weken hoog genoteerd in de albumtop 100. ‘Als je lacht’,  ‘Jij bent niet meer die man van toen’ en ‘Ik leef vandaag’  waren de drie  voorgaande singles afkomstig van Frank’s album. Voor deze hits ontving de volkszanger al 3 gouden platen.

 

12,5 jaar na de megahit ‘Leef als een zigeuner” gaat Frank van Etten als een speer. Lovende recensies over het album, bomvolle agenda en binnenkort heeft de huidige nummer 1 van Nederland zijn eigen café.  Horeca-ondernemer Henri van de Loo en Frank van Etten gaan samen café Frank van Etten Apeldoorn openen.  Vrijdag 1 mei is er een grote opening gepland aan de arnhemseweg 148, met natuurlijk optredens van de huidige nummer 1 van Nederland Frank van Etten en diverse collega-artiesten.

Zie bericht eerder vandaag ;  https://www.desterrenparade.nl/shownieuws/eigen-cafe-voor-frank-van-etten