Frank van Etten blijft nummer 1

Ook in week 17 blijft Frank van Etten staan op de nummer 1- positie in de Sterren.nl Top 20. De single ‘Levenslang op reis’ is afkomstig van het  succesvolle album ‘Niet meer die man van toen’. ‘Elke prestatie is een teamresultaat. Samen met mijn team met o.a. Tom Peters en Willie Oosterhuis bouwen we langzaam aan mijn carrière. Het is een geweldig album geworden,  maar we hebben nadien al veel prachtige liedjes gemaakt voor mezelf en anderen.’

Deze week heeft Dean Saunders op het label van Frank van Etten zijn single ‘Dans met mij’ gereleaset. ‘Frank van Etten is voor mij op dit moment de enige echte levende volkszanger van Nederland en hij maakt ook nog eens geweldige muziekproducten.’  Ook Dean Saunders zal vrijdag 1 mei optreden bij de opening van café Frank van Etten in Apeldoorn.  Natuurlijk treedt de nummer 1 van Nederland Frank van Etten daar ook op.