Filipijnse zangeres brengt Nederlandstalige single uit.

Geboren in Tabaco Albay op de Filipijnen en opgegroeid in een muzikaal gezin van 10 kinderen;  Leah Bien. Ze  heeft tijdens haar schoolperiode deelgenomen aan diverse zangwedstrijden waarvan ze er verschillende heeft gewonnen. Het duurde tot haar 21e  dat ze ontdekt werd als zangeres. In dezelfde tijd ging ze ook aan de slag als nieuwslezeres op de Filipijnse televisie. Een moeilijke keuze maar ze koos voor het bestaan als zangeres.

 

 

Samen met haar oudere zus toerde ze negen jaar in het Midden Oosten en dat bracht haar op podiums in Abu-Dhabi – Jemen – Qatar- Dubai ect ect.  Vertrok daarna voor een periode naar China om daar (bijna) dagelijks op te treden in 5 sterren hotel ketens. Leerde in 2007 haar uit België afkomstige man kennen. Samen hebben ze nog een aantal jaren in China gewoond om in 2009 naar België te komen. Haar wens om haar muzikale leven terug op te pikken omdat het haar leven is. Muziek is passie en dat wil ze graag delen met zoveel mogelijk mensen. In België heeft ze al vele podia mogen betreden en haar agenda wordt bijna dagelijks aangevuld. Ook de televisie heeft haar in Vlaanderen ontdekt want ze was te zien bij o.a. Ment TV.  Haar volgende muzikale stap is het uitbrengen van een Nederlandstalig nummer “ IK HOU ZO” . Binnen een aantal weken staat het nummer al stevig op rotatie bij diverse Vlaamse radiozenders. Vanaf vandaag komen er daar nog meer bij en zal ook Nederland haar leren kennen. De muzikale parel van de Filipijnen slaat haar vleugels uit. LEAH BIEN onthouden de naam want we gaan er nog heel veel van horen.