Eveline Cannoot na het succes van de single nu met compleet album

1000 dromen, 100 verrassingen, 10 risico’s… 1 mooie kans. Eveline greep ze met beide handen en dit is het resultaat. “AnderSterker” is een album vol Nederlandstalige  liedjes, omdat ze ervan houdt al haar gevoelens te bundelen in het juiste nummer. De passie voor muziek en zingen zat reeds van kleins af in haar bloed. In 2005 nam ze deel aan Star Academy op VTM. Toen ging de bal aan het rollen… Al vlug kreeg ze de kans om iedereen te tonen wat haar zo nauw aan het hart ligt.

Acteren, zingen, maar ook presenteren is haar niet vreemd. Ment tv gaf haar een jaar terug de kans om samen te werken met grote namen in het vak. Door deze kans kan ze elke dag doen wat ze zo graag wil. Stappen zetten doe je je hele leven, belangrijk voor haar is hoe je dat doet. Eveline doet dit op haar manier, soms met vallen en opstaan… maar steeds vastberaden. “AnderSterker” is een ander album geworden, een sterker album. Eentje waar ze ontzettend fier op is.

“IK BEN VERLIEFD” wordt de eerste single uit dit album. Verliefd zijn… Cupido vindt steeds de weg naar het juiste hart. Het hart van de luisteraars… Het hart van de liefde. Eveline haalt ook een mediastunt uit en maakt 9 videoclips in 1 keer voor haar nagelnieuwe single! Te zien op MENT TV, ANNE, social media en YouTube.
“AnderSterker” is een album dat mogelijk is gemaakt door steun van heel wat mensen rondom haar. Mensen die geloven in wat ze doet en haar aanvullen waar nodig. Soms eens anders, maar altijd sterker…