EEN ECHTE VRIEND titel nieuwe single Coen Laning

Met een temperatuur van iets boven nul en van zomertijd en wintertijd was nog geen sprake. We schrijven 1974 het jaar waarin Coen Laning werd geboren. Al van zeer jeugdige leeftijd helemaal in de ban van het zingen maar allen maar dromend over een carrière als zanger. Nu vele jaren later heeft Coen Laning vele podia mogen betreden en al vele single’s op zijn naam staan.  Aan de discografie van deze zanger kan een nummer bijgeschreven worden.

EEN ECHTE VRIEND is de titel en ook hiervoor is wederom gekozen het op te nemen in de GMP studio te Enschede en te laten schrijven door  Gerto Heupink. Een combinatie die ook bij de eerder singles zeer succesvol was. Zondag 11 april is de presentatie van deze single maar vanaf vandaag te koop – te downloaden en te beluisteren via diverse streamingsites.
Natuurlijk is Coen Laning ook te volgen op facebook  en twitter, Voor het allerlaatste nieuws raadplegen wij om je erbij aan te sluiten