Dries Roelvink in duet met Tino Martin

Dries Roelvink neemt duet op met idool van zoon Dave, meldt de website Bekende Buren. Ook Dries zelf laat dit vandaag weten op zijn Facebook. De site meldt; “Het staat nu al vast dat Dries Roelvink zijn zoon Dave hiermee een zeer groot plezier doet. In de laatste aflevering van ‘De Roelvinkjes’ werd de verjaardag gevierd van Dave Roelvink, De grootste verrassing voor Dave was het optreden van de Haagse zanger Tino Martin.

 

 

Dave is al jaren een enorme fan van deze volkszanger, die laatst bij het programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ tot de halve finale kwam. Met hem gaat Dries een duet opnemen ofwel Dries gaat een duet opnemen met idool van Dave. ‘Ik duik volgende week met Tino de studio in. Tijdens mijn 30 jarige jubileum in februari zongen Tino en ik een duet, waar we veel enthousiaste reacties op kregen. En Tino trad laatst op tijdens het verjaardagsfeest van Dave. Samen zongen we lied met een speciale tekst over Dave.  Die hield het niet droog. Die samenwerking smaakte naar meer. En Dave is hartstikke blij dat ik met zijn idool een duet ga opnemen.

Er wordt ook een videoclip van gemaakt en in deze clip speelt Dave uiteraard ook een rol. Het liedje gaat er namelijk over dat Tino en ik op dezelfde avond met dezelfde vrouw hebben afgesproken, die uiteindelijk met Dave er vandoor gaat’.