DIE SPATZL.“Du hast zum Kussen viel Talent”

Dat het tijd is voor gezelligheid weten we als we het hebben over DIE SPATZL. En dat geldt niet alleen in Nederland ook de Duitstalige landen en programma’s weten wat DIE SPATZL verstaat onder feest. Het is namelijk een van de ingrediënten van dit duo. Als geen ander weten zij stemming en sfeer te brengen. Nadat eind 2013 een Nederlandstalig album was uitgekomen werd de roep om een Duitstalig album zo groot dat ze de studio in zijn gedoken voor de opname van een album.

 

 

Het album GUT DRAUF werd uitgebracht in 2014 en daarvan de single “Dort wo die Berge sind” . Nu aan het begin van de zomer van 2015 de nieuwe single “Du hast zum Kussen viel Talent”  Tekst en Muziek Zeller/Stutz en het geheel opgenomen bij Lei de Bruyn. Ingrediënten voldoende voor een feestje. Zet de stoelen maar aan de kant want het nu tijd voor DIE SPATZL.
Kijk voor meer info: http://www.diespatzl.nl