Die eerste kus van Naomi

De uit Leiden afkomstige zangeres Naomi, geboren op 20 november 1992, heeft één passie en dat is zingen! Als kind stond zij al op de planken, o.a. bij het ‘Kinderen voor Kinderen Songfestival’. In april 2010 kwam Naomi met haar eerste single “Als Een Engel”, geschreven door Frank van Etten. De videoclip van deze single stond enkele maanden in de Verzoekparade van TV Oranje en is uiteindelijk op nummer 1 geëindigd in de Top 1000 van 2010. In 2012 werd Naomi uitgekozen door de Toppers, René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling, als één van de 10 finalisten voor de Toppers Halftime Show.

 

Deze uitslag was ’s avonds te zien bij SBS6 Shownieuws. Naomi deed auditie in het Hyves Hoofdkantoor te Amsterdam en de hele zaal en daarbij ook de Toppers zelf gingen volledig uit hun dak! “Een geweldige ervaring en dit had ik zeker niet willen missen” liet Naomi na afloop weten. Met de audities van het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen wist Naomi uiteindelijk door te komen tot en met de tv-audities. Het publiek was erg enthousiast en ook het jury commentaar van Gerard Joling, Danny de Munk, Roxeanne Hazes en Dré Hazes was zeer positief.

Naomi’s passie voor het levenslied werd steeds groter en zij nam, samen met haar management, het besluit dat zij verder wilde gaan in de Nederlandstalige muziek. De single die volgde was “Een Zwoele Nacht”.
Een zomersingle waarbij de accordeon werd ingespeeld door Manfred Jongenelis en de gitaar door Rob Meulmeester. Na de release van deze single kreeg Naomi nog meer bekendheid in het land en er volgen diverse tv-opnames zoals Hart voor Muziek en Toppers van Oranje.  April 2014 is Naomi’s single “Ik Kan Jou Vergeten” uitgekomen.  Met deze single, geschreven door Jeffrey Weber en opgenomen in de studio bij Laurens van Wessel, laat de zangeres horen helemaal te gaan voor de Nederlandstalige volksmuziek.

Naomi wist in December 2014 “De Slag Om Het Piratenfestijn” van Sterren.nl te winnen, met als beloning een optreden voor maar liefst 27.000 mensen bij Het Mega Piratenfestijn in het Gelredome.  In Januari 2015 zag Naomi een lang gekoesterde wens in vervulling gaan en tekende een platencontract bij CNR Music. In April verschijnt haar single ‘ Die eerste Kus’. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Frank Verkooyen en wordt ondersteund door een geweldige videoclip