De kleinste DJ van Europa onder het mes

Timmie heeft het afgelopen jaar op grote festivals als Turnup the Beach van 538 en Wish Outdoors gedraaid, schitterde onlangs bij RTL4 – De Jongens Tegen De Meisjes in gevecht met Chantal Janzen, is komende zomer te zien in de nieuwe 3D Bioscoopfilm van regisseur Johan Nijenhuis ‘Apenstreken’, mocht afgelopen november schitteren in een uitverkochte Heineken Music Hal tijdens Das Coen Und Sander Fest van 3FM en tussendoor bij het Baldadige Feest van Radio 538 (ja, ook hij is bekend bij beide stations) en hij zette op vele andere plaatsen ook de boel op stelten, maar de kleinste DJ van Europa moet nu noodgedwongen even een pas op de plaats zetten.

 

Voor Timmie (DJ Timmie Tirol, DJ Tim Little) was het vorige week een spannende week, want hij moest geopereerd worden. Hij behoort met zijn 1.25 m. tot de groep ‘kleine mensen’ en veel van deze mensen krijgen vroeg of laat te kampen met rugproblemen, die voortkomen uit beknelde zenuwen. In Leiden is hij geopereerd en gelukkig is deze operatie succesvol verlopen. Vanaf nu moet hij nog ongeveer 5 weken revalideren.

Al zijn optredens zijn in de komende 5 weken gecanceld (alle opdrachtgevers zijn op de hoogte gebracht en krijgen een vervangende datum aangeboden) Timmie hoopt hij dat hij eerder weer aan de slag kan, want ‘Feestdj’ zijn, is zijn lust en zijn leven.  Zijn eerste eigen single “Het Sprookjeslied” en bijbehorende videoclip (waarvan de opnames al zijn geweest) zal binnenkort gereleased worden.

De nieuwe promofilm van 45 sec zien (dus je verveelt je geen minuut) van DJ Timmie Tirol  opgenomen tijdens het Coen und Sander Fest in een uitverkochte Heineken Music Hall;