Danny Diego brengt zomerse single uit.

U kent hem vast nog wel Danny……oud-visumhouder Danny, die slechts een paar dagen in Utopia verbleef omdat Tineke mocht blijven, heeft een eigen debuutsingle “Oyalela” uitgebracht. Het is een up-tempo zomers nummer geworden, die precies gaat over waar wij zo naar verlangen: Een warme zomer met veel zon! Voor zijn deelname aan Utopia was Danny jarenlang werkzaam in Café de Swetser in het Friese Heereveen.

 

 

 

Ook heeft Danny regelmatig modellenwerk gedaan voor diverse modellenbureaus en was hij werkzaam als DJ.

 

Na zijn vertrek uit Utopia wil Danny zich concentreren op een carrière als zanger. Onlangs verscheen zijn debuutsingle “Oyalela”, welke hij opnam met producer Niels Lingbeek in de Mastersound Studio. De tekst en muziek in ‘Oyalela’ is van Danny zelf. Het is een heerlijke zomerse single geworden, welke wel eens zou kunnen uitgroeien tot één van de zomerhits van 2015!

Binnenkort komt de clip online!

 

 

 

.