CATHARINA HULTERS – KOM EENS HIER

De uit Dordrecht afkomstige Catharina Hulters heeft de laatste jaren volop bekendheid gekregen met haar bijzondere sound waarmee zij al diverse fraaie levensliedjes optekende. Sinds 2012 heeft de sympathieke Dordtse zichzelf knap geïntroduceerd in het wereldje van de Nederlandstalige muziek; Singles als ‘Het verkeerde moment’, ‘Bel me op als je eenzaam bent’, ‘Ik leef alleen voor jou’ of wat te denken van haar in 2013 uitgebrachte debuutalbum met die zo passende titel ‘Aangenaam’.

Ze zijn allen positief ontvangen door zowel publiek als de radiostations.  

“Ik ga ervoor, ik weet wat ik wil en bij alles probeer ik de lat zo hoog mogelijk te leggen”, aldus de zangeres die in het dagelijkse leven nagelstyliste is. De nieuwe single van Catharina ‘Kom eens hier’ is haar eerste die wordt uitgebracht via de Nationale Artiesten Parade. Een uptempo liedje die de liefhebbers zal motiveren de dansvloer op te zoeken. Enerzijds vrolijke volkse klanken echter ditmaal gecombineerd met een eigentijdse poppy-achtige sound waarmee Catharina een voor haar nieuwe muzikale kant opzoekt. De zangeres is hartstikke blij met dit nieuwe geluid welke zij in de toekomst vaker ten gehore wil brengen, naast uiteraard het vertrouwde levenslied.