Carina Lemoine – Vanaf vandaag

De temperamentvolle zangeres Carina Lemoine slaat met haar repertoire een nieuwe weg in. Carina is nog steeds trots dat zij geboren en getogen is in een woonwagen. Gezien het succes van artiesten als Frans Bauer en Django Wagner is gebleken dat woonwagenbewoners het succesvolle zang DNA bezitten.

Deze uiterst professionele ex Luv zangeres is een plezierige en opvallende verschijning met een charmante  gipsy uitstraling. Na haar optreden in het tv programma Toppers van Oranje, is Carina een van de vaste artiesten op de tourshows van Toppers van Oranje die door heel Nederland reist.

Carina auditeert voor het nieuwe SBS programma “Bloed Zweet en Tranen” en uit meer dan 4.000 kandidaten wordt Carina geselecteerd en doet mee met het programma. Carina schopt het zelfs tot de eliminatie rondes en is door dit programma een mooie ervaring rijker en heeft zichzelf weer op de kaart weten te zetten.

Carina treedt steeds vaker op tijdens grote evenementen zoals onlangs tijdens de Feestweek in het Oostenrijkse Brixental, waarbij zij door meerdere media partijen is benaderd voor diverse optredens en interviews, waaronder RTL. Het is dan ook zeer verrassend voor Carina als tijdens een gesprek met Roy Donders de camera’s van zijn real-life soap spontaan op haar gericht worden.

Na de succesvolle single “Niet te geloven” volgt nu het samen met Ger Oerlemans gecomponeerde en geproduceerde “Vanaf vandaag” waarmee Carina opnieuw de landelijke playlisten hoopt te bereiken.