België brengt ‘Iedereen is van de wereld’ ; Thé & Vrienden

“Iedereen is van de wereld” is het campagnelied van ‘Kom op tegen Kanker’. Het nummer is van The Scene.  Zanger Thé Lau, die vorig jaar te horen kreeg dat zijn keelkanker niet meer te behandelen is, zingt zelf de eerste regel van het nummer opnieuw in. Vervolgens nemen bekende Vlaamse artiesten het lied van hem over. Het is een samenwerking van 35 Vlaamse artiesten (waaronder Clouseau, Urbanus, K3, Will Tura, Triggerfinger eva).

 

Het nummer is  inmiddels te koop via de verkooppunten die op de site www.iedereentegenkanker.be staan. De opbrengst gaat naar ‘Kom op tegen Kanker’.

 

De deelnemende artiesten zijn Thé Lau, 2Fabiola ft. Loredana, Jasper Publie (Bandits), Bart Kaëll, Bart Peeters, Brahim, Christoff, Clouseau, De Romeo’s, Free Souffriau, Gene Thomas, Gert Bettens (K’s Choice), Guy Swinnen, Helmut Lotti, Noémie Wolfs (Hooverphonic), Jan Leyers, K3, Kate Ryan, Koen Buyse, Laura Tesoro, Milow, Natalia, Paul Michiels, Rick de Leeuw, Robby Longo, Ronny Mosuse, Johannes Genard (School is Cool), Sean Dhondt, Slongs Dievanongs, Stan Van Samang, Steven De bruyn, Tom Helsen, Triggerfinger, Udo, Urbanus, Will Tura, Yevgueni.

 

https://itunes.apple.com/be/album/iedereen-is-van-wereld-single/id973481970

 

 

 

 

.