Arjan produceert eigen single.

“Voor iemand die bij een bouwbedrijf werkt, schiet het klussen in eigen huis er vaak bij in. Zo gaat dat ook als je een eigen muziekstudio hebt”, aldus Arjan Venemann. Zijn nieuwe single ‘Lena’ heeft meer dan een jaar op de plank gelegen, maar vanaf vandaag is zijn nieuwe single uit. ‘Lena’ is de nieuwe single van Arjan Venemann.

 

 

Ruim een jaar geleden is het nummer geschreven door zijn goede vriend en collega zanger Johnny Bolk, maar Arjan is er niet eerder aan toegekomen: “Het komt door de studio, want andere artiesten gaan voor”, verklaart de 25-jarige producer.

De nieuwe single gaat over een vakantieliefde ‘Lena’ en is gericht op de schlager-stijl, net als zijn vorige singles ‘Onder de maan en de sterren’ en ‘Vandaag wordt een mooie dag’. Omdat Arjan de productie zelf in handen heeft, kan hij hier en daar nog wat aanpassen aan het energiek nummer. Zo zijn er extra muziekinstrumenten toegevoegd, is de melodielijn aangepast en zit er nu een rustig stukje in.

Na het uitbrengen van deze single, wil de zanger uit Kerkenveld zich richten op zijn eerste eigen album. Naast ‘Lena’ komen een er aantal eerdere hits op. Een paar hiervan worden in een nieuw jasje gestoken. Het streven voor de release van het nieuwe album is eind dit jaar, maar dat hangt uiteraard van de producties van andere artiesten af.