Als RONNIE VAN BEMMEL nog een keer zou trouwen….

‘Als ik nog een keer zou trouwen’, uitgebracht op het Nationale Artiesten Parade-label, is de titel van de nieuwe single van Ronnie van Bemmel. Het is de tweede track alweer dat afkomstig is van zijn album ‘Iemand anders’ dat vanaf mei verkrijgbaar is. De zanger schreef de tekst van het liedje samen met de producer van de single Frank Verkooyen.

Als sinds 1993 is Ronnie van Bemmel actief in het artiestenvak en dit doet hij zeker niet onverdienstelijk. Uitverkochte shows en presentaties, winnaar van een grote Tros talentenjacht, een uitverkocht live-concert, daarnaast verschenen vele succesvolle singles terwijl zijn vijfde album volgende maand in de winkels zal liggen. De in 1965 in Jutphaas geboren zanger zette in 2007 enkele reuzenstappen in zijn carrière. Uit liefst 1.500 deelnemers won hij dat jaar “De weg naar Thialf” bij de Tros en daarnaast puilde het Utrechtse Beatrixtheater uit tijdens zijn grote live-concert met het orkest Dolf de Vries Music Train. Ronnie van Bemmel staat sindsdien nadrukkelijk op de muziekkaart van ons land. Liedjes als ‘Ik zoek een meisje’, ‘Laat het licht maar uit (we doen het in ’t donker)’, ‘Jamie’ en zijn vorig jaar verschenen single ‘Voor niets’ zijn veelvuldig te horen op de radiostations en worden maar wat graag door het publiek meegezongen bij zijn optredens. 

De nieuwe single van Ronnie van Bemmel ‘Als ik nog een keer zou trouwen’ is net als vele liedjes van het komende album, een gezellig uptempo stuk met een hoog feestgehalte.   

2 mei a.s. vindt in Number Four – Stadion Galgenwaard te Utrecht de feestelijke lancering plaats van Ronnie ‘s nieuwe album ‘Iemand anders’. Met gastoptredens van o.a. Henk Bernard, John West, Mike Peterson, Judith Peters Danny Temming en Rik Hoogland belooft dat een onvergetelijk evenement te worden. Tickets hiervoor zijn telefonisch of per email te bestellen en zijn daarnaast op vele adressen verkrijgbaar. Kijk hiervoor op www.ronnievanbemmel.nl