Album Trijntje Oosterhuis

Op 15 mei, een paar dagen voor het Eurovisie Songfestival, verschijnt het nieuwe album Walk Along van Trijntje Oosterhuis. Alle nummers op het album zijn geschreven en geproduceerd door Anouk. Natuurlijk staat ook de gelijknamige single, waarmee Trijntje op 19 mei ons land gaat vertegenwoordigen, op het nieuwe album. Daarnaast bevat het album nog tien andere nieuwe tracks die door Anouk werden geschreven en geproduceerd.

 

Het is de tweede keer dat de twee Nederlandse zangeressen samen de studio in zijn gedoken. Voor het album wordt samengewerkt met Tore Johansson en Martin Gjerstad, die mede verantwoordelijk zijn voor het laatste album van Trijntje en de laatste twee albums van Anouk.

Tracklist: 01. The Choice I’ve Made; 02. I Believe In You; 03. Weather In April; 04. One Way Or Another; 05. I Don’t Miss You; 06. Broken Alone; 07. Pick It Up Slowly; 08. What Can I Say; 09. My Everyday Angel; 10. Your Soul Is Gone; 11. Walk Along
Komende vrijdag verschijnt eerst de 3-cd Collected met een overzicht van haar solowerk. Walk Along staat daar overigens niet op.

Bron; Songfestival.nl

 

 

 

 

 

 

 

.