75 procent kaarten MPF Heerhugowaard verkocht

HEERHUGOWAARD – De voorverkoop voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 18 april zal plaatsvinden in Heerhugowaard verloopt voorspoedig. Op dit moment is circa 75 procent van de kaarten verkocht. “Het wordt volle bak”, meldt organisator Eddie Mensink. “De weersvoorspellingen zijn goed en we verwachten dat het in de laatste dagen steeds harder zal gaan met de voorverkoop. Als je gaat voor zekerheid, zou ik in elk geval een kaartje kopen, anders loop je het risico voor een dichte deur te staan.”

De presentatie van het MPF is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis. Voor het eerst gaat het Mega Piraten Festijn werken met een eigen band: Het Mega Piraten Festijn Orkest. Het gaat om feestband Summerland die een zestal artiesten zal begeleiden.

Het oude vertrouwde, oer-Hollandse blijft ook dit seizoen centraal staan in de festivalformule. “We noemen het MPF ook wel het Meezingfeest van het jaar”, vertelt organisator Eddie Mensink. “En niet voor niets. Iedereen die een MPF heeft bezocht, weet waarover ik het heb. Iedereen zingt mee. Verbroedering en gezelligheid; dat blijft onze insteek en daar wordt niets aan veranderd.” Het terrein, het Strand van Luna, is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma begint om 20.00 uur.

Zie verder www.megapiratenfestijn.nl.

Programma

Jan Smit, Thomas Berge, Gebroeders Ko, Marianne Weber, Vinzzent, Stef Ekkel, Lesley Williams, Django Wagner, Edwin van Hoevelaak, Jan & Anny, Jannes, Tino Martin, Pierre van Dam, Helemaal Hollands, Sieneke, John Medley, Peter Beense, Jeffrey en Esmee, Superrr Trio, Gino Graus, Ancora, Roy Donders, Koos Alberts, Dario, Belinda en Jaman,

Voorverkoop

Kaarten (vanaf 21 euro) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Evers in Heerhugowaard, Boekhandel Thomas in Bergen; de Schrijverij in Heiloo en alle Primerawinkels in Nederland (onder andere Noord-Scharwoude, Alkmaar, Avenhorn, Castricum, Assendelft, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk en Wijk aan Zee). Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar via Paylogic en www.megapiratenfestijn.nl. Kaarten voor de tribune kosten 29,50 euro en zijn uitsluitend via www.megapiratenfestijn.nl verkrijgbaar.