William Burg lanceert nieuwe single van zijn laatste album!

Hij begon als drummer, blies zijn partijtje mee op de trompet, heeft in menig zaal zijn platen aan elkaar gepraat, en dan is het moment daar dat William Burg zich ook als zanger gaat laten gelden. Vanaf dat moment gaat het hard met de sympathieke Brabander. Hij, die al menig muzikaal hart heeft gestolen, zelfs tot het best bewaarde geheim van Brabant werd gebombardeerd, heeft al vele liedjes op zijn naam gezet zoals ‘Geen cent te makken’, ‘Toe laat me alleen’, ‘Je kwam in m’n leven’, ‘De mooiste vrouw’ of ‘Ik wil nu dansen’.

 

Vorig jaar oktober barstte de zaal in Berlicum uit zijn voegen toen tijdens een fan-avond zijn album ‘Vrienden voor het leven’ werd gepresenteerd. Van de uiterst gevoelige melancholieke- tot de vrolijke en dansbare liedjes;  William heeft er al een groot publiek mee aan zich weten te binden!  Van het destijds gelanceerde album is nu de gelijknamige track op single gezet dat wordt uitgebracht door Rood-Hit-Blauw produkties. “Als je eerlijk en oprecht bent gaat echte vriendschap nooit voorbij”, aldus William op deze bijzonder gedragen en sfeergevoelige meezinger.