Wesly Bronkhorst Fans & Friends concert

“Mijn fans zijn belangrijk en waardevol voor mij. Daarom doe ik graag iets extra’s voor ze. Dat verdienen ze!” Wesly Bronkhorst weet hoe belangrijk zijn fans zijn. Daarom organiseert hij, net als vorig jaar, een speciale avond voor ze. Deze keer in discotheek Oscars in Raamsdonksveer. Op 5 juni 2015 geeft Wesly daar een uniek concert, waar hij flink uitpakt voor zijn trouwe aanhang. Natuurlijk zingt hij zijn grootste hits. Daarnaast geeft hij een exclusief voorproefje van zijn nieuwe album, waar hij nu nog druk mee bezig is.

 

En als kers op de taart heeft de Amsterdamse volkszanger een aantal muzikale vrienden uitgenodigd, onder wie Willem Barth, Dries Roelvink, Jaman, Samantha Steenwijk en Helemaal Hollands. Wesly: “Samen gaan we er een groot én onvergetelijk feest van maken!”

Kaarten zijn vanaf nu te bestellen via www.ticketpoint.nl

Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl