Vinzzent & Billy Dans en RADIONL hebben “Juffrouw de Kok” gevonden.

Naar aanleiding van de actie rondom de single “Juffrouw de Kok”  hebben Vinzzent, Billy Dans en RADIONL afgelopen week  nominaties uitgedeeld op scholen in Nederland.  De leraressen waren opgegeven door de leerlingen en uit de honderden aanmeldingen zijn 7 scholen gekozen. Van dinsdag t/m vrijdag werden de scholen getrakteerd op een optreden van Vinzzent & Billy Dans, kreeg de “juffrouw” een nominatie uitgereikt en RADIONL deed live verslag van alle bezoeken.

 

Zo werden o.a.: scholen in Winschoten, Apeldoorn, Norg, Enschede, Zwolle, Ede en Hoogeveen bezocht.

Vanmiddag na het laatste schoolbezoek, hebben Vinzzent & Billy Dans de winnares bekend gemaakt op RADIONL. De leukste lerares, ofwel “Juffrouw de Kok” van 2015, is Iona van der Linden geworden. Zij geeft Nederlands op het Dokter Nassaucollege in Norg. Binnenkort krijgt zij de “juffrouw de Kok award” uitgereikt en krijgt de school een schoolfeest aangeboden. Tijdens dit feest zullen Vinzzent met Billy Dans een mini-concert verzorgen samen met de RADIONL drive in show.