Vanavond de eerste uitzending van De Winter Voorbij

Vanaf vanavond, bij AVROTROS 20.30 uur op NPO3, de eerste aflevering van De Winter Voorbij. Muzikale sneeuwpret met Jan Smit, Nick & Simon en heel veel gasten in Tirol.

Na jarenlang de Zuid-Europese stranden en boulevards onveilig te hebben gemaakt in De Zomer Voorbij, gooit het Volendamse vriendenclubje Jan Smit en Nick & Simon het deze winter over een totaal andere boeg: sneeuwpret in het Oostenrijkse Tirol!

De mannen binden in deze serie natuurlijk de skies onder en bewonderen al paraglidend het winterlandschap, maar ook zijn ze niet te beroerd om zich de lokale gebruiken eigen te maken of schnaps te proeven. Zoals iedere reis staan “fun & jolijt” en de liefde voor muziek centraal.

Dat alles doen ze uiteraard niet alleen. In hun gezellige Oostenrijkse chalet ontvangen ze onder anderen Wolter Kroes, Art Rooijakkers, Ruben Nicolai, 3JS, Kim-Lian van der Meij en Lange Frans. De gasten worden meegevoerd naar alle winterse activiteiten en naast veel sneeuwpret zijn er ook weer veel bijzondere muzikale momenten.