TOPPERS IN CONCERT 2015 maakt meer gastartiesten bekend.

De Belgische popformatie CLOUSEAU, DANNY DE MUNK en EDSILIA ROMBLEY zijn toegevoegd als speciale gasten bij Toppers in Concert 2015. Bij de aankondiging van de 11e editie werd al bekend dat De Amerikaanse discogroep uit de Jaren ‘70 THE VILLAGE PEOPLE, bekend van wereldhits als ‘In the Navy’ en Y.M.C.A. zijn opwachting zal maken.
Traditiegetrouw hebben de Toppers tijdens hun shows diverse (inter)nationale gasten. Clouseau, bestaande uit de broers Koen en Kris Wauters, stond al enkele jaren op het verlanglijstje van de Toppers. In de Jaren ’90 kregen zij grote bekendheid met hits als ‘Daar Gaat Ze’, ‘Domino’, ‘Laat Me Nu Toch Niet Alleen’ en ‘Passie’. Stuk voor stuk hits die uit zijn gegroeid tot absolute evergreens.
Volgende week maken de Toppers de laatste gastartiesten bekend voor hun concertreeks.
Op zaterdag 23, zondag 24 (Nationale Postcode Loterij), vrijdag 29 & zaterdag 30 MEI 2015 barst de zomer in volle hevigheid los tijdens de ‘Crazy Summer Edition’ van Toppers in Concert! ‘The Summer is Magic’ en dat zullen we weten!
Voor ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ zijn nog beperkt tickets verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl. of 0900-0088 (tickets voor de 2e ring uitsluitend nog verkrijgbaar via www.vakantieveilingen.nl)
Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, RENE FROGER en diverse speciale gasten, zorgen voor het meest ‘Over de Top’ feest van het jaar!