Theo Mezz komt met ludieke single “Wat is zeker”

Noem de naam Theo Mezz in het wereldje van de Nederlandse muziek en dan komen kreten als horecaman en gezelligheidsdier al snel naar boven. De zanger uit Wijk bij Duurstede ontving vorig jaar zelfs een nominatie van weekblad Party als “nieuw talent 2014”. Singles als ‘Lekker in mijn vel’, ‘Oh lala, deze nacht gaat het gebeuren’, ‘Weekend’, ‘Diana’ of wat te denken van ‘Don’t worry be happy’ uit 2013, bezitten dan ook allen een bijzonder hoog gezelligheidsgehalte.

Deze entertainer en Vlaamse Frietbakker kwam in 2012 in contact met Ger Oerlemans die destijds het liedje ‘Weekend’ al voor hem produceerde. En ook nu tekende Ger voor de nieuwste Theo Mezz-productie getiteld; ‘Wat is zeker’ dat van tekst is voorzien door Pascal de Vormer. Boekingen Theo Mezz : www.feestartiesten.nl  / www.theomezz.nl Die laatste treed net als o.a. Ronnie van Bemmel en Jeffrey Tanis op bij de presentatie van ‘Wat is zeker’ op 8 maart jl. in Wijk bij Duurstede. Opnieuw kun je een feestje gaan bouwen op deze oergezellige kroegenplaat van Theo die dus gewapend is met een pakkende kreet; ‘Wat is zeker’! Theo heeft overigens snode plannen want hij wil dit jaar i.s.m. DJ Flippa een nieuwe versie op de markt gaan brengen van zijn 10 jaar geleden verschenen single ‘Het is over’. “Ik ben met een concept bezig wat zijn weerga niet kent”, aldus de enthousiaste zanger.
Alle benodigde info over deze zanger is te verkrijgen via www.theomezz.nl