SpongeBob Covert Gebroeders Ko.

De Gebroeders Ko zijn al een aantal jaar zeer succesvol in Duitsland , waar zij ondertussen al tientallen covers uit hebben met Duitse Artiesten waarbij “Schatzi schenk mir ein foto “ en “Nur nog Shuhe an “ van Mickie Krause tot nu toe de grootste hits waren. Maar daar kan zomaar nog een dikke hit bijkomen want niemand minder dan SpongeBob heeft nu een cover gemaakt op “Schatzi schenk Mir ein foto “ en zingt samen met zijn vriend Patrick “ Patrick macht Pogo “.

 

Het nummer is te vinden op Das SpongeBob album en zal het naar verwachting goed gaan doen bij de Kids in Duitsland. “ wie ons een aantal jaar geleden had voorspeld dat SpongeBob een liedje van ons zou gaan opnemen , zou waarschijnlijk door ons voor gek zijn verklaard , maar dit is natuurlijk geweldig “ aldus de super blije Gebroeders Ko , die deze zomer ook zelf met een Duitse Hit gaan komen als KO & KO.