Roxeanne Hazes & Jeroen van der Boom WAT IS DAN LIEFDE

Op het album ‘Samen Solo’ van Roxeanne en André Jr. Hazes had Roxeanne Hazes het nummer ‘Wat is dan Liefde’ als bonus track staan. In het programma ”De beste liedjes van” zong Jeroen de Cover van André Hazes samen met Waylon. Vorig jaar tijdens ‘Holland zingt Hazes’ zongen Roxeanne samen met Jeroen dit nummer. Gisteren is het duet ‘Wat is dan liefde’ in release gegaan, dat bij de komende ‘Holland zingt Hazes’ zeker een groot succes gaat worden!!!

 

 

Roxeanne Hazes; “Wat is het toch een eer om papa’s muziek te zingen. Dit is waarschijnlijk mijn lievelingslied van hem en ik kan niet wachten om het volgende week, 3 dagen lang te zingen met mijn fijne vriend, Jeroen. “

https://itunes.apple.com/nl/album/wat-is-dan-liefde-single/id978703382?l=en