Ricardo Smit knalt voorjaar in met nieuwe single

De Haagse zanger Ricardo Smit is geboren op 20 januari 1980 te ‘s-Gravenhage. Hij stond als kind zijnde al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee hij het ver  zal schoppen én zijn dromen zal laten uitkomen. Op de leeftijd van 22 jaar pakte Ricardo spontaan de microfoon, Ricardo stond er al om bekend dat hij altijd alles mee zong.  Ricardo heeft nummers op mijn naam staan zoals ‘Hejoo’ , “ ’t Is nu echt voorbij” “Meisjes in het rode licht”, “Spaans Cafe” en onlangs “ Jij, jij,jij”.

 

Allen nummers welke nog regelmatig te horen zijn op de diverse radiozenders. Producer Peter van Kesteren ( Lahaye Productions) en Ricardo Smit zijn begin 2015 wederom de studio ingedoken en kwamen er weer meer een perfect bij Ricardo passend nummer uit. “ KOM ALLEMAAL MAAR IN MIJN ARMEN” is de titel en vanaf vandaag zowel fysiek – online en via streaming verkrijgbaar. De reactie gegeven tijdens zijn vele optredens zijn veelbelovend en het kon wel eens een lekker voorjaars-succes worden voor Ricardo. Blijf hem in de gaten houden via Facebook want daarop staat natuurlijk alles wat te maken heeft met het zingen.