René Rosas – Hou van mij

René Rosas is een geboren Amsterdammer en is pas op latere leeftijd begonnen met zingen. Hij ontwikkelt zich als een echte feestzanger en vindt het heerlijk om Amsterdamse nummers ten gehore te brengen, maar is zeker ook thuis in het Après ski gebeuren. Het stemgeluid van René Rosas wordt al snel opgemerkt en voordat hij het weet staat hij samen met Wolter Kroes op de Wolter Kroes dag!

Tegenwoordig treedt René Rosas veel op in Cafés maar ook op grote evenementen zoals Het Elandsgracht Festival, Mokum in Meppel en diverse grote andere festivals. Hij heeft o.a opgetreden met Django Wagner, Peter Beense, Alex, Mick Harren, Dario, Ramon Beense, Robert Leroy, Dries Roelvink en vele andere artiesten.

Voor zijn 3e single gaat René een samenwerking aan met Roy Otters die voor hem het nummer “Hou van mij” produceert. Het is een heerlijk zomers nummer geworden dat meteen lekker in je hoofd blijft hangen. René gaat er in ieder geval voor en hoopt dat de single breed opgepakt gaat worden door de landelijke Radio en TV stations.