Release Johan Ensing ‘Neem mijn tranen mee’

Johan Ensing, woonachtig in Stadskanaal, heeft z’n eerste single uitgebracht. Hij is muzikant vanaf 1978 en heeft vanaf die tijd veel opgetreden in bands (gezongen en speelt accordeon) . Maar door de jaren heeft hij toch besloten om een cd uit te brengen.  De droom van Johan Ensing als solo, is hiermee uitgekomen. De cd is tot stand gekomen door zijn contact met John Goverde of wel Jan Boezeroen.

Johan; “Ik ben blij dat de cd is opgenomen bij Goldstar Musik, bij Emile Hartkamp. Emile heeft 2 prachtige nummers geschreven. ‘Neem mijn tranen mee’  gaat over de alledaagse gebeurtenissen van een gezin. De cd is 13 maart uitgebracht en blijkt bij de radio zenders inmiddels al zijn gedraaid.

Productie; Emile Hartkamp & Norus Padidar
Goldstar Productions bv
Opnames ; Ceasar Palace studio’s Arnhem
Mastering ; Erwin Maas