RADIONL gaat jubileum uitgebreid vieren

Maandag 2 maart bestaat muziekzender RADIONL precies tien jaar. Dat zal uitgebreid worden gevierd bij de zender, die in grote delen van Nederland succes heeft met vooral Nederlandstalige muziek. De presentatoren rijden de hele dag door het uitzendgebied en verzorgen hun programma’s vanaf diverse locaties. Rond 13.00 uur zal bekend worden gemaakt waar en wanneer het grote jubileumfeest van RADIONL zal plaatsvinden.

De dagpresentatoren van RADIONL (Alfred Voogd, Marcel de Vries, Notaris Mulder, Hessel Wijkstra en Taeke Wouda) zijn maandag van 07.00 tot 18.00 uur op pad met de reportagewagen. Bij hun tussenstops trakteren ze op gebak. Ook delen ze RADIONL-goodies uit en speciale cadeautjes die te maken hebben met het tienjarig jubileumfeest. De route en alle locaties zijn te vinden op de website van RADIONL.

Het hele verdere jaar zal RADIONL op diverse manieren invulling geven aan het jubileum. Zo krijgen de luisteraars vanaf volgende week de kans om hun persoonlijke Top 10 van favoriete nummers in te vullen op de website. Deze lijstjes maken kans om te worden behandeld in een van de programma’s. Ook staan er een aantal artiestenacties op stapel en zullen jubileumalbums op de markt worden gebracht.