“HOU ME VAST “, nieuwe single Joop Lens

‘Hou me vast’ is de titel van de nieuwe single van Joop Lens, geboren in 1980 te Nijmegen. Op 15 jarige leeftijd is Joop begonnen met zingen voor het eerst bij een carnavalsvereniging. Op den duur kwamen de optredens binnen en was het zingen niet uit zijn leven meer
weg te denken. In 2004 heeft Joop deelgenomen aan het programma 1000 sterren stralen van de TROS, waar hij de finale heeft behaald en 3 dagen in een vol Gelredome samen met Frans Bauer heeft mogen optreden.

 

In 2009 heeft Joop nog een single gemaakt “Dat ene moment”. De afgelopen 3 jaar heeft hij even stilgezeten maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en heeft dus ook recentelijk besloten om de microfoon weer op te pakken , dit met heel zijn hart en ziel. En dat heeft hij weer bewezen met zijn fantastische nieuwe single ,,HOU ME VAST ,, een foxtrot met het herkenbare geluid van Joop lens een absolute meezinger zeker en zelf een kroegen knaller, die onder het label Antonio- Entertainment is uitgekomen.