OVERWELDIGEND SUCCES VAN FEESTHIT OVERVALT JOHN DE BEVER!

Van Limburg tot aan Friesland en van kroeg tot feesttent: heel Nederland is totaal in de ban van ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ van John de Bever! En de sympathieke volkszanger heeft letterlijk alle reden om te lachen: zijn nieuwe single, geschreven door Jeffrey Weber, gaat nu al de boeken in als dé feesthit van 2015. Kenners hadden het overweldigende succes van het swingende nummer al zien aankomen. Het mysterieuze intro wordt gevolgd door een pakkende gimmick (‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’) en klanken waar alle feestminnende landgenoten meteen van in de stemming komen.
‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ blijkt populair bij alle doelgroepen en alle leeftijden. Zo bevat de single een speciale Party Mix, waarmee menig discotheek op z’n kop wordt gezet. Kortom, iederéén houdt van het feestnummer. De bijbehorende videoclip met beelden uit een bomvol, compleet uit z’n dak gaand Ahoy’ spreken wat dat betreft boekdelen. John de Bever is blij verrast met het grote, nationale succes. Na zijn weergaloze duet met Marianne Weber lijkt hij muzikaal Nederland nu definitief te veroveren. ‘Ik weet niet wat me overkomt, maar dit nummer is voor mij in alle opzichten één groot feest,’ zegt hij. ‘Wat is er mooier dan zóveel mensen te kunnen vermaken?’