O’G3NE scoort nummer 1–hit met nieuwe single Cold

Binnen enkele uren nadat de single Cold van O’G3NE vandaag gelanceerd werd op iTunes staat deze al boven aan de lijst.  Cold is de eerste single van O’G3NE, nadat ze afgelopen december de titel The Voice of Holland wonnen. Cold is na Magic, Change Will Come en Emotions de vierde iTunes – nummer 1 voor Lisa, Amy en Shelley.

Cold is een power song met een krachtige boodschap. “Er gebeuren zoveel nare dingen in de wereld waarbij mensen elkaar de meest vreselijke dingen aan doen, dichtbij of ver van je bed. Hoe meer we dit op de nieuwskanalen zien, hoe dover en gevoellozer we er van lijken te worden. De wereld verhard en de mensen worden niet warmer en hartelijker maar afstandelijker en kouder, oftewel COLD, vertelt Lisa. “We hebben echt de beste fans (G3NIES), nu al op nummer 1, wauw!”

Het nummer is net als Magic geschreven door Rick Vol en geproduceerd door Marco Borsato. “Wat ben ik trots op dit vervolg succes waarmee hun talentgedrevenheid wordt beloond” aldus hun coach for life Marco.

Volgende week donderdag zal O’G3NE afreizen naar België, waar ze de bijbehorende videoclip van Cold zullen gaan opnemen.