Nieuwe single Theodoor “Laat mij maar lekker zo”

De talentvolle zanger Theodoor is klaar voor de volgende stap in 2015, een nieuwe single onder een nieuw label. Het afgelopen jaar heeft veel goeds gebracht voor Theodoor o.a. een Buma NL nominatie voor Nieuw Talent, ook zijn singles “Hé jij” “Steeds maar meer” en “Het is een nacht 2014” hebben het heel goed gedaan. Theodoor is veelvuldig te horen op de radio en te zien op de televisie. Hij voelt zich heerlijk zo en daarom ook de toepasselijke titel voor de  single “Laat mij maar lekker zo”.

Ook zijn de banden met zijn vaste producer en hit schrijver Manfred Jongenelis nog meer aangetrokken  door de nieuwe single op zijn label Smaragd Music uit te brengen. Theodoor is erg dankbaar voor deze kans om samen met dit prachtige team voor de volgende stap te gaan. De nieuwe single is door de insiders al bestempeld als een knaller en belooft dus veel los te gaan maken in het land de komende tijd.

Tekst en Muziek: Manfred Jongenelis.

Productie: Manfred Jongenelis

Label Smaragd Music.

RTV Promotie Nel van Olm 0622949762

 

 

 

 

 

.