Nieuwe single Robert Pater “Een Roos In De Morgen”

Het is op cd gebied even stil geweest bij Robert Pater. Hij is intussen vader geworden van 2 kindjes, een jongen en een meisje, waardoor het even stil was rond de zanger. Robert Pater is geen onbekende meer in de muziekwereld en zit inmiddels alweer 12,5 jaar in het vak. Hij heeft al meerdere singles op zijn naam staan.  In maart 2013 verscheen het album “Op de weg naar geluk” dat hij samen met zijn vrouw Dora opnam.

Na lang wachten is het dan eindelijk zover, de nieuwe single van Robert Pater is een feit titel “Een Roos In De Morgen”. Het is een Nederlandse bewerking  van het bekende liedje “Beautiful Rose” van George Baker.

 

Arrangement Harald Queens.
Opname en productie HQ Studio.
Componist George Baker.
Ned. tekst Henk van Broekhoven.
Radio en TV promotie Nel van Olm.