Nieuwe single Rick Prijs

In het noorden van het land staat Rick Prijs al wat langer bekend als een entertainer en sfeermaker, waar hij verschijnt staat de tent op z’n kop. Met zijn voorliefde voor Nederlandstalige muziek wist Rick al vrij vroeg dat hij zanger wou worden. In 2012 verscheen zijn eerste single “Het leven is fijn” dit nummer werd goed ontvangen bij het publiek. Dit smaakte voor Rick naar meer en zo verscheen vorige jaar zijn tweede single “Maar al je dan weer bij mij bent”.

 

Een nummer geschreven en geproduceerd door Gerto Heupink. Ook dit nummer sloeg goed aan.

Nu in het voorjaar van 2015 brengt Rick zijn derde single uit, wederom geschreven en geproduceerd door Gerto Heupink. Dit nummer met als titel “Want als ik ga” is een vlot in het gehoor liggende schlager met een serieuze ondertoon. Rick heeft bij dit nummer ook een sprekende videoclip gemaakt welke geproduceerd is door Crewson Multimedia Producties.
Met deze single zet Rick een goeie stap in zijn zangcarrière, van deze elimse volkszanger zullen we nog veel horen.