Nieuwe single Marjon van Iwaarden “Spreek Vrij”

Marjon van Iwaarden (2-Unlimited, Flairck en The Voice of Holland) komt met een nieuwe single “Spreek Vrij” .Een gevoelig nummer met een pakkende tekst,  waarmee zij een proeve geeft van haar handelsmerk: Intieme, persoonlijke liedjes en pittige nederpop, grotendeels zelfgeschreven werk over dingen die haar hart raken.

E.P. opname

Sinds 2012, schrijft en verzameld Marjon repertoire. Vanaf dat moment werd zij van solo-artieste onderdeel van een band waarin ieder zijn inbreng heeft. “ In juli 2014 hebben wij de single “ Waarom?” uitgebracht en daar werd positief op gereageerd. 
“Nu zijn wij ook op het punt aanbeland waarop we 7 nieuwe nummers op een E.P. vast willen leggen”.  “ Wij willen ons publiek vragen om ons via de site “voor de kunst” financieel te steunen om dit mogelijk te maken.

Gezicht van de Hypofysestichting

Voor Marjon is de comeback op het podium niet alleen een mijlpaal in haar carrière, maar ook een positief keerpunt in haar leven. In 2006 werd na een periode van chronische vermoeidheid ‘acromegalie’ bij haar vastgesteld. Een vrij zeldzame maar gelukkig goedaardige tumor aan de hypofyse. Marjon werd geopereerd, en dankzij de maandelijkse injectie kan zij nu de draad van haar geliefde artiestenbestaan weer voluit oppakken. Omdat acromegalie een onbekende ziekte is, die door medische professionals vaak wordt gemist, heeft Marjon haar naam verbonden aan de Hypofysestichting. Zo wil zij meehelpen meer bekendheid te geven aan deze aandoening.
http://www.marjonvaniwaarden.com
www.facebook.com/marjonvani